Nieuwsbericht

3-on-3 toernooi ZZ Leiden

24 februari 2016

Op maandag 28 maart vindt het jaarlijkse 3-on-3 toernooi van Zorg en Zekerheid Leiden weer plaats. Tussen 10.00 en 18.00 uur binden dames, heren, meisjes, jongens en rolstoelbasketballers de strijd met elkaar aan in de Vijf Meihal.

Er zijn acht klassen met ieder maximaal acht teams van drie of vier spelers. Om aan het toernooi mee te doen, hoef je geen lid van BS Leiden te zijn.

Bij de jongens/heren wordt er gestreden in de klassen U15, U18, U23 en 23+. Bij de meisjes/dames zijn er twee categorieën: U18 e 18+. Voor de rolstoelers zijn er twee niveaus: 1 (niveau A/Eredivisie) en 2 (niveau B/C).

Gedurende de dag wordt er in alle klassen tegelijk gespeeld. De finales van alle categorieën vinden aan het eind van de dag plaats. Dan wordt ook het eredivisieteam van Zorg en Zekerheid Leiden verwacht. De bijdragen van de spelers en de coach zijn nog een verrassing.

Het elektronisch inschrijfformulier voor gratis deelname vind je hier. Wacht niet te lang met inschrijven, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per klasse.

Het wedstrijdreglement staat hier. Heb je een vraag voor de organisatie, stuur dan een mail naar toernooicie@bsleiden.nl.

Hier vind je een leuk promo-filmpje. Kortom, reserveer deze datum (maandag Tweede Paasdag) alvast in je agenda!