Nieuwsbericht

Stemmen voor de DBL All*Stars

15 januari 2016

Tijdens het All*Star Gala, op 28 februari in de Vijf Meihal, spelen de Orange Lions tegen een team van DBL-spelers. Worthy de Jong, Thomas Koenis, Jeroen van der List en Mohamed Kherrazi komen in elk geval in actie voor de Orange Lions, maar wie van Zorg en Zekerheid Leiden zou je nog meer willen zien?

Misschien wilt u graag Rogier Jansen bommetjes zien lanceren of Floris Versteeg zien dunken? Of bent u meer fan van de hardwerkende Jan Driessen. Lezers van de site van de DBL kunnen de vijf startende spelers voor de DBL All*Stars kiezen.

Er wordt gewerkt met posities, dus u dient twee guards, twee forwards en een center te kiezen. Vul vervolgens uw naam en mailadres in om uw stem geldig te maken. Bovendien maakt u dan kans op twee vrijkaarten voor het All*Star Gala. In de week na het sluiten van de stembussen – de laatste dag om te stemmen is dinsdag 9 februari – maken we de twee winnaars bekend.

De vijf starters voor de DBL All*Stars worden dus gekozen door de fans. De overige vijf spelers voor dit team worden gekozen door de acht coaches uit de Dutch Basketball League.

Om te kiezen, ga dan hierheen.