Nieuwsbericht

ZZ Leiden levert vier internationals

10 januari 2016

Tijdens het DBL All*Star Gala, op 28 februari in de Vijf Meihal, komen in elk geval vier spelers van Zorg en Zekerheid Leiden in actie. Bondscoach Toon van Helfteren heeft Worthy de Jong, Mohamed Kherrazi, Thomas Koenis en Jeroen van der List geselecteerd.

Bondscoach Toon van Helfteren heeft vandaag zijn selectie bekendgemaakt voor het DBL All*Star Gala dat op 28 februari in Leiden plaatsvindt. De Orange Lions nemen het op tegen een team van spelers uit de Dutch Basketball League.

SPM Shoeters is hofleverancier. De Bossche formatie levert vijf van de tien spelers voor de wedstrijd op het Gala: Leon Williams, Arvin Slagter, Kees Akerboom, Maarten Bouwknecht en Ralf de Pagter. Zorg en Zekerheid Leiden is met vier spelers vertegenwoordigd: Worthy de Jong, Mohamed Kherrazi, Thomas Koenis en Jeroen van der List. Yannick Franke van Donar is de tiende speler die op het Gala het oranje shirt draagt.

Bouwknecht is van dit tiental de enige speler die nog geen interland op zijn naam heeft staan. Dit zal door het Gala niet veranderen, want interlands worden alleen bijgeschreven als de Orange Lions tegen een andere nationale selectie uitkomen.

Meer informatie over het DBL All*Star Gala wordt binnenkort op de site van de DBL bekendgemaakt.