Nieuwsbericht

Businesspartner APEK verlengt tot zomer 2019

26 november 2015

APEK Administraties, businesspartner van het eerste uur in de businessclub van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball, heeft de sponsorrelatie verlengd tot de zomer van 2019.

Glunderende gezichten deze week bij de ondertekening van het verlengde businesspartnercontract van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball en APEK Administraties. Het bedrijf van de broers Bert en Eimert van der Vliet, sponsors van het eerste uur in 2006 van het topbasketball in Leiden, heeft een handtekening gezet onder een verlengd contract tot juni 2019.

Leids bedrijf

APEK Administraties is een echt Leids bedrijf, opgezet in 1991 door de broers Bert en Eimert van der Vliet. Zij leerden het vak bij accountantskantoor D.W.H. Planje en begonnen 24 jaar geleden met APEK. Hun doelstelling is: met APEK Administraties naar een optimale bedrijfsvoering. Dat wil zeggen: een administratie die tot in de puntjes verzorgd is, schept kansen en maakt een optimale bedrijfsvoering mogelijk.

Voor APEK is administreren dan ook veel meer dan cijfers alleen. APEK staat voor 25 jaar ervaring en is altijd up-to-date. APEK telt acht medewerkers met expertise op ieder gewenst administratief vlak. De broers Van der Vliet stellen zich tot doel dat APEK zich kenmerkt door een uitgebreide, kwalitatief hoogstaande dienstverlening en ‘feeling’ voor wat ondernemers beweegt.

APEK administraties is gevestigd aan de J.C. de Rijpstraat 20 in Leiden.

Bij de foto: voorzitter Marcel Verburg van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball (links) en Eimert van der Vliet (rechts) van APEK Administraties ondertekenen het nieuwe businesspartnercontract.