Nieuwsbericht

Streetbasketball toernooi op de Beestenmarkt

5 oktober 2015

Op 21 oktober is het feest op de Beestenmarkt in Leiden. Zorg en Zekerheid Leiden Basketball viert deze middag haar tienjarig bestaan in de eredivisie met een streetbasketball toernooi. Iedereen is welkom. Het toernooi begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Streetbasketball toernooi
De Beestenmarkt kleurt op 21 oktober wit, blauw, rood en groen. Dat zijn de kleuren van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. De basketbalclub trakteert, samen met haar sponsor Zorg en Zekerheid, de inwoners van Leiden op een streetbasketball toernooi. En om het feest compleet te maken, kun je ook deelnemen aan een basketballclinic, leren hoe je trucs met de bal kunt doen of met je favoriete speler op de foto. Tien jaar eredivisiebasketbal moet gevierd worden!

Gratis
Het toernooi is gratis, maar wil je deelnemen aan een basketballclinic, weten hoe je met een basketbal trucs kunt doen of op de foto met een van de spelers van het eredivisieteam? Dan vragen we een kleine bijdrage van € 1,00 per onderdeel. Dit gaat niet naar de club, maar doneren we aan Xenia Hospice in Leiden.

Wat kun je doen?
Van 14.00 uur tot 17.00 uur is het feest op de Beestenmarkt met:
• Streetbasketball toernooi
• Basketballclinic
• Clinic baltovenaar
• Tips & tricks van of op de foto met de eredivisiespelers van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball

Goed doel Xenia Hospice
Ook de zorgverzekeringswet bestaat in 2016 tien jaar. Daarom koppelen we een bijzonder zorgdoel in Leiden aan dit toernooi, namelijk Xenia. Dit hospice biedt een thuis aan jonge mensen uit heel Nederland die intensieve zorg nodig hebben. Xenia en de vele vrijwilligers die er werken, zijn afhankelijk van donaties. Op deze manier willen we samen met Zorg en Zekerheid Leiden Basketball een steentje bijdragen.