Nieuwsbericht

Laatste oefenpot in Leiden

29 september 2015

Zorg en Zekerheid Leiden neemt het op woensdag 30 september in de eigen Vijf Meihal op tegen Apollo Amsterdam. Het duel, dat om 20.00 uur begint, is de laatste oefenwedstrijd in Leiden. Zaterdag 3 oktober wordt er nog gespeeld, maar dat is in Zwolle tegen Landstede Basketbal.

Bij Apollo Amsterdam is het altijd afwachten welke spelers op het plankier zullen verschijnen. Tot nu toe hebben de Amsterdammers officieel gemeld dat Aron Royé, Gian Slagter, Max van Schaik, Dimeo van der Horst en Jesse Markusse Apollo Amsterdam trouw zijn gebleven. Nikki Hulzebos is van Zwolle overgestapt naar de hoofdstedelijke formatie die dit jaar onder leiding staat van Patrick Faydherbe. In oefenwedstrijden deed Stefan Mulder ook mee bij Apollo Amsterdam. Voor de rest bestond de ploeg voornamelijk uit spelers uit het U24-team.

Voor Zorg en Zekerheid Leiden is het de tweede graadmeter met een tegenstander uit de Dutch Basketball League. Mohamed Kherrazi, Worthy de Jong en Eric Stutz zullen zo goed als zeker nog niet in actie komen. Coach Eddy Casteels kan dus weer aan de bak met een jonge ploeg.