Nieuwsbericht

Entreeprijs oefenwedstrijden

25 augustus 2015

De eerste oefenwedstrijden in de aanloop naar het nieuwe seizoen treedt Zorg en Zekerheid Leiden nog niet met een voltallige selectie aan. Met ingang van 26 september zal dit wel het geval zijn. Voor de drie oefenwedstrijden in de Vijf Meihal die vanaf 26 september plaatsvinden, wordt een entreeprijs gevraagd.

Op woensdag 16 september speelt Zorg en Zekerheid Leiden voor het eerst in de Vijf Meihal een oefenwedstrijd. Tegenstander is Challenge Sports Rotterdam. Op zondag 20 september is Limburg United te gast in de Vijf Meihal. Deze twee wedstrijden zijn gratis te bezoeken.

Met ingang van 26 september wordt er wel een entreeprijs gerekend. Sponsors en seizoenkaarthouders hebben gratis entree tot de drie laatste oefenwedstrijden in de Vijf Meihal. Kinderen tot 16 jaar mogen ook gratis naar beneden. Voor 16 jaar en ouder geldt een entreeprijs van 5 euro.

Op 26 september speelt Zorg en Zekerheid Leiden tegen Kangoeroes Willebroek, een dag later komt Port of Antwerp Giants naar Leiden toe. De laatste oefenwedstrijd in eigen huis vindt op woensdag 30 september plaats. Landstede Basketbal is dan te gast in de Vijf Meihal.