Nieuwsbericht

Seizoenkaart tijdelijk extra voordelig!

22 mei 2015

Als je van plan bent om regelmatig naar wedstrijden van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball te komen kijken, is het heel voordelig om nu een seizoenkaart te kopen. Het voordeel loopt op tot ongeveer € 200,00! De seizoenkaart is bovendien overdraagbaar, dus als je zelf niet kunt, kun je een bekende een plezier doen!

Als je voor 1 juni de seizoenkaart bestelt, profiteer je zelfs nog meer door een extra korting: voor volwassenen zelfs € 30,00! Ook is het nu voor het eerst mogelijk om in termijnen te betalen. Alle info en het bestelformulier vind je hier.

De seizoenkaart is geldig voor alle thuiswedstrijden in de Vijf Meihal als het gaat om oefenwedstrijden en tijdens de competitie, het bekertoernooi en de play-offs. Mocht Zorg en Zekerheid Leiden Basketball deelnemen in een Europese competitie, dan wordt seizoenkaarthouders een korting geboden van 25% bij de aanschaf van een passe-partout voor deze thuiswedstrijden. Seizoenkaarthouders hebben eerder toegang tot de zaal en worden uitgenodigd voor een exclusieve meet & greet met de spelers.