Nieuwsbericht

Selectietrainingen heren 2 en jeugdteams

5 mei 2015

Hoewel het eerste team van Zorg en Zekerheid Leiden nog gewoon actief is, wordt er voor de andere teams al gekeken naar aankomend seizoen. Dat betekent dat het tijd is voor selectietrainingen.

In de periode 20 tot en met 29 mei vinden weer selectietrainingen plaats voor aankomend seizoen. Het gaat hier om de eredivisieteams U16 en U18 van Zorg en Zekerheid Leiden, het tweede team en het team voor de Dutch Talent League (U24). Ook voor de U16 en U18 teams van BS Leiden zijn er selectietrainingen.

De selectietrainingen voor het tweede team, dat onder leiding van Raoul Straathof komt te staan, vinden plaats in de Vijf Meihal op 20, 22, 27 en 29 mei van 21.00 tot 22.30 uur. Op dezelfde dagen en tijdstippen gaat Richard den Os aan de slag met het U24-team dat in de Dutch Talent League uitkomt.

Eveneens op 20, 22, 27 en 29 mei vinden selectietrainingen plaats voor spelers onder 18 jaar. Het team van Zorg en Zekerheid Leiden gaat eredivisie spelen, het team van BS Leiden, ook wel U18 2 genoemd, komt uit in de tweede divisie. Deze trainingen zijn ook in de Vijf Meihal, maar dan van 19.30 tot 21.00 uur.

Van 18.00 tot 19.30 uur wordt er in de hal getraind door de onder 16-teams die onder de vlag van BS Leiden gaan spelen. Het eerste team draait mee in de eredivisie, het tweede team komt in de tweede divisie uit.

De selectietrainingen voor jongens onder 16 jaar hebben een gesloten karakter. Spelers van andere clubs die zich hiervoor aanmelden, worden alleen bij hoge uitzondering uitgenodigd. Alle andere selectietrainingen hebben een open karakter.

Voor heren 2 en het U24-team kunnen gegadigden zich aanmelden door een mail te sturen naar vanhooven@eredivisiebasketballleiden.nl. Ben je geïnteresseerd om in het U18- of U16-team te spelen, stuur dan een mail naar paul@rosdorff.nl. Vermeld in je mail je naam, geboortedatum, adres, mobiele nummer, e-mail adres (voor jeugdspelers ook telefoonnummer en mailadres van een van je ouders meesturen) en waar je het afgelopen seizoen en de jaren daarvoor hebt gespeeld.