Nieuwsbericht

Speel mee met de Vriendenloterij

17 april 2015

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball heeft al heel lang de wens om Project Jeugd & Entertainment te realiseren. Om deze wens te kunnen vervullen, doet Zorg en Zekerheid Leiden Basketball mee aan de Nationale Belweken van de Vriendenloterij.

Met het Project Jeugd & Entertainment is het mogelijk om bijvoorbeeld de jeugdteams in het nieuw te steken. Ook kan er verder worden gewerkt aan het creëren van sfeer tijdens de thuiswedstrijden van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball.

Meld je hier aan om een mooie bijdrage te leveren aan Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. Je maakt dan kans op maandelijks fantastische (geld)prijzen. De helft van de prijs van een lot gaat naar Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. Voorzitter Marcel Verburg stelt: “Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we Project Jeugd & Entertainment kunnen realiseren. Daar gaan we samen toch voor?”

De Vriendenloterij keert een extra bonus uit aan Zorg en Zekerheid Leiden Basketball wanneer de club voorkomt in de top-10 van clubs en verenigingen waar na drie maanden nog de meeste loten voor meespelen? Hou dinsdag 21 april dus uw telefoon in de gaten of surf naar de hierboven genoemde website om je aan te melden.