Nieuwsbericht

Zorg en Zekerheid 3-on-3 Toernooi

14 april 2015

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball organiseert op zondag 19 april in samenwerking met hoofdsponsor Zorg en Zekerheid de vierde editie van het 3-on-3 Toernooi. Tussen 11.00 en 18.00 uur wordt er in de Vijf Meihal gebasketbald.

Ruim honderd deelnemers bonden vorig jaar de strijd met elkaar aan, verdeeld over drie categorieën. Ook dit keer wordt er weer gespeeld in drie groepen: U16, U18 en seniorenteams, zowel dames als heren. De wedstrijden duren tien minuten, waarbij er steeds drie tegen drie wordt gespeeld. Een team kan best uit meer dan drie spelers bestaan, zo lang er maar niet meer dan drie tegelijk in het veld staan.

De winnaars van elke leeftijdsgroep ontvangen niet alleen eeuwige roem, maar winnen ook een geheel verzorgd VIP-arrangement voor de eerstvolgende wedstrijd (play-offs!) van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball.

Niet alleen de mascotte Burdie komt naar de Vijf Meihal om de teams aan te moedigen, ook de spelers van het eerste team van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball zijn aanwezig om de teams hun steun te betuigen.

De teams in de categorie U16 spelen hun toernooi tussen 11.00 en 13.00 uur. Van 13.30 tot 15.30 uur is de beurt aan de U18. Tussen 16.00 en 18.00 uur werken de senioren hun 3-on-3 Toernooi af.

Deelname aan het toernooi is gratis. Het aantal plekken is beperkt, dus schrijf je snel in. Dat kan hier.