Nieuwsbericht

Gratis toegang bij oefenwedstrijd

15 februari 2015

Zorg en Zekerheid Leiden speelt komende dinsdag, 17 februari, om 16.00 uur een oefenwedstrijd tegen Limburg United, de ploeg van Seamus Boxley. De toegang tot deze wedstrijd in de Vijf Meihal is gratis.

Doordat het aantal teams tijdens het seizoen is verminderd door het wegvallen van Den Helder, zijn er wat gaten in het speelprogramma gevallen. Zorg en Zekerheid Leiden benut die ruimt om wat oefenwedstrijden tegen Belgische clubs te spelen. Zo kwam de ploeg van Eddy Casteels afgelopen dinsdag in Charleroi uit tegen de Belgische topper Proximus Spirou.

Ook deze week staat er weer een wedstrijd tegen een Belgische ploeg op het programma, en wat voor een ploeg, namelijk Limburg United, de huidige ploeg van Seamus Boxley. Doel van dit soort wedstrijden is werken aan vormbehoud, het snel aan de ploeg laten wennen van Maurice Creek en wat combinaties uitproberen. Limburg United, dat dit seizoen in de hoogste divisie in België debuteert, doet dat goed. Seamus Boxley verkeert in uitstekende vorm. Dinsdag keert The Box dus terug naar zijn oude thuishaven.