Nieuwsbericht

All*Star Gala 2015 in Den Bosch

12 januari 2015

Het interim-bestuur van de Federatie Eredivisie Basketballclubs (FEB) heeft het All*Star Gala 2015 van de Dutch Basketball League toegewezen aan SPM Shoeters Den Bosch. Het evenement vindt plaats op zondag 22 februari 2015 in de Maaspoort Sports & Events. Aanvankelijk was het Gala voorbestemd voor Den Helder, maar door het faillissement van de Kings en de KingsDome moest de FEB op zoek naar een andere locatie.

Het All*Star Gala is de traditionele onderbreking van de competitie en staat dit jaar in het teken van de recent opgestarte samenwerking tussen FEB, NBB en het Nederlands mannenteam om het Nederlandse mannenbasketbal op te stoten in de vaart der volkeren. De beste basketballers uit de Nederlandse competitie spelen tegen het Nederlands Mannenteam, dat zich voorbereidt op deelname aan het Europees Kampioenschap in Zagreb in september.

Het programma start om 11.00 uur met de U24 All*Star wedstrijd voor Nederlandse spelers uit de Dutch Talent League. De dag zal afgesloten worden met een spectaculaire dunkcontest.

Meer informatie vindt u de komende weken op www.basketballleague.nl en de website van SPM Shoeters Den Bosch www.spmshoeters.nl.