Nieuwsbericht

Speeddaten na een goed ontbijt

4 november 2014

Een ongekend hoog aantal van 60 leden van de Businessclub van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball liet een goed ontbijt volgen door een speeddate van 6 sessies.

Ontbijten in het Koetshuis. Was dat de trekker voor 60 leden van de Businessclub of de kans om op een snelle, effectieve manier kennis te maken met zakencollega’s die Zorg en Zekerheid Leiden Basketball een warm hart toe dragen maar die mogelijk ook voor jou als businessclublid wat kunnen betekenen? De verrassing was daarom groot dat bij aankomst de Businessclubleden een leeg Koetshuis zagen.

Geen ontbijt? Jawel hoor, op de bovenste sfeervolle verdieping van het bekende restaurant in de schaduw van De Burcht, daar waar de roots van Leiden liggen. De goed gevulde ontbijttafel werd gebruikt waar hij voor bedoeld werd. En tot tevredenheid.

Vijf sessies

Daarna was het tijd om te speeddaten. Wat houdt dat in? De eventcommissie had de Businessclubleden verdeeld in duo’s per tafeltje. En dat in 6 achtereenvolgende gespreksrondjes. Daardoor had je de gelegenheid om met 6 collega’s uit de Businessclub kennis te maken. Kort en krachtig, zoals het past bij een eerste kennismaking en ook bij een ontmoeting in de ochtend. In vijf minuten kon je over en weer een pitch maken wat jouw business inhoudt. Leerzaam, boeiend en verrassend waren de trefwoorden die later te horen waren. ‘Het was lekker daten’, zo verklaarde een debutante van dit jaarlijkse evenement van de Businessclub van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball.

Uitkijken naar de volgende events

Voor de leden van de Businessclub is het nu uitkijken naar de volgende events. In december vindt er op de 12e een bijzonder gala 2.0 plaats. 

In januari staat de jaarlijks buitenlandse businessreis gepland. 

Meer informatie volgt via de Leiden Basket App en de nieuwsbrief van de Businessclub Zorg en Zekerheid Leiden Basketball.