Nieuwsbericht

Zondag Open Dag ZZ Leiden

24 september 2007

Zondag aanstaande 30 september houdt ZZ Leiden een Open Dag met een basketballworkshop voor kids tot 12 jaar, een ploegpresentatie compleet met foto- en handtekeningensessie en de laatste oefenwedstrijd voordat de competitie van start gaat. Tegenstander in de Vijf Meihal is Omniworld uit Almere, dat vorig jaar ruim onder de Leidse ploeg eindigde. De toegang is gratis.

De hal gaat open om 13.00 uur als de eredivisieploeg van ZZ Leiden Onder 20 jaar klaarstaat om jeugd tot 12 jaar in een workshop de fundamentals van het basketball bij te brengen. Deelnemers kunnen zich vrij melden. Zij moeten wel goede sportschoenen dragen.

Daarna zal de volledige selectie van coach Ivo Boom gepresenteerd worden, waarna ruime gelegenheid is om handtekeningen van de ploeg te verzamelen. En de fotocamera's kunnen worden meegebracht, zodat fans met hun favoriete speler(s) op de foto kunnen.

In de zaal kan tevens een seizoenkaart worden besteld. Dat is aan te raden, gezien de verwachte toeloop bij de wedstrijden. Ook is de pas opgerichte supportersvereniging, de Leiden Devils, is aanwezig om te vertellen waarom men lid moet worden en zal voor het eerst de nieuwe merchandise-lijn van ZZ Leiden worden getoond.

De zaal is daarom toegankelijk vanaf 13.00 uur. De wedstrijd tegen Omniworld begint om 16.00 uur.