Nieuwsbericht

Koop nu de voordelige seizoenkaart!

26 september 2014

Koop nu je kaart! Ook al zijn er enkele thuiswedstrijden die je echt niet kan bezoeken, dan nog is het meer dan de moeite waard de kaart aan te schaffen.

De voordelen van een seizoenkaart van Zorg en Zekerheid Basketball Leiden zijn onder andere:


Een seizoenkaart 2014-2015 is geldig bij alle thuiswedstrijden in de voorbereiding, in de reguliere competitie, bij de thuiswedstrijden in de 5 Meihal in de bekercompetitie alsmede alle play-off thuiswedstrijden.

De Club wil voor haar trouwe fans graag wat terug doen en heeft daarom nog meer voordeel in de seizoenkaart verpakt. De kaart is niet alleen geldig bij alle thuiswedstrijden van de reguliere competitie, maar ook geldig voor alle thuiswedstrijden voor de Beker en voor alle thuiswedstrijden in de play-offs! Overigens zijn ook alle oefenwedstrijden gratis voor de seizoenkaarthouders.

VIP arrangement
Onder de fans die een seizoenkaart aanschaffen wordt een VIP arrangement verloot voor een competitie wedstrijd! Toegang tot de businessclub voor en na de wedstrijd, lopend buffet, consumpties en gereserveerde 'blauwe' stoel.


Exclusieve meet and Greet met Team
Ook krijgt de seizoenkaarthouder de gelegenheid tot een exclusieve meet and greet met het team gedurende het seizoen of aan het eind van het seizoen en zal worden uitgenodigd voor de jaarlijkse afscheidsborrel met de spelers.

Extra's
De seizoenkaarthouder heeft de mogelijkheid om via een aparte entree, een kwartier eerder dan het overige publiek, de zaal te betreden bij competitiewedstrijden. Daarnaast zullen tijdens het seizoen nog enkele acties opgezet worden.

Prijzen seizoenkaart 2014-2015 (uitsluitend te bestellen via Ticketscript):


Voor volwassenen
€ 215,00 (excl. 1 euro fee Ticketscript plus bankkosten)


Voor jeugd t/m 17 jaar (geboren na 01-10-1996)
€ 130,00 (excl. 1 euro fee Ticketscript plus bankkosten)

Hoofdtribune (geen leeftijdsonderscheid)
€ 275,00 (excl. 1 euro fee Ticketscript plus bankkosten)

De seizoenkaart is niet geldig tijdens de finale van de bekercompetitie, deze wedstrijd wordt onder auspicien van de NBB georganiseerd.
De seizoenkaart is eveneens niet geldig bij eventuele Europese wedstrijden, maar mocht Zorg en Zekerheid Leiden Basketball gaan deelnemen in een Europese competitie zal aan de seizoenkaarthouders een korting worden aangeboden van 25% bij de aanschaf van een passe-partout voor deze thuiswedstrijden.