Nieuwsbericht

ZZ Leiden bouwt aan toekomst

19 september 2007

Natuurlijk is de eredivisieploeg de blikvanger van ZZ Leiden. Maar er gebeurt veel meer om het 'Leidse' basketball terug te brengen aan de top van Nederland. Naast het tweede team en de U 20 wordt dit seizoen ook gestart met een U 18-team op het hoogste niveau.

Dat komt voort uit het bolwerk, dat is opgestart door ZZ Leiden en Stol Grasshoppers uit Katwijk, tevens de plaats waar de thuiswedstrijden gespeeld zullen worden. Ook MSV Noordwijk en The Jump Noordwijkerhout maken deel uit van het bolwerk. Voor U 18, dat gecoacht wordt door René Mulder, begint zaterdag 22 september de competitie met een uitwedstrijd bij MyGuide Amsterdam.

Op de foto, staand van links naar rechts: Manager Jacques Schijf, Raoul Swagerman, Sven Visser, Ramzi Khalil, Derk van Werkhoven, Wesley Groen, Jake Prins, Mick van der Laan en trainer/coach René Mulder. Gehurkt van links naar rechts: Tony Mulder, Jasper Mattijssen, Glenn Schijf, Jeffrey Schelvis, Eric Oppenoorth, Matthieu Philippe en Wiet van Haaster. Daan van der Toorn ontbreekt door ziekte.