Nieuwsbericht

Will Felder mag aan het werk

18 september 2014

Will Felder kan vanavond zijn debuut als speler voor Zorg en Zekerheid Leiden Basketball in de Vijf Meihal maken. De tewerkstellingsvergunning voor de Amerikaanse forward is vandaag binnengekomen. Zorg en Zekerheid Leiden speelt om 20.00 uur tegen het Belgische Kangoeroes Basket Willebroek.

Het heeft even geduurd, zeker nu het UWV niet meer de enige instantie is die over werkvergunningen beslist, maar de eerste kogel is door de kerk. Will Felder kan vanaf vandaag officieel aan de slag bij Zorg en Zekerheid Leiden. De 2.01 meter lange Amerikaan hoeft niet meer vanaf de kant toe te kijken hoe zijn teamgenoten zonder hem presteren.

De tewerkstellingsvergunning voor de later aangetrokken Dylon Cormier is nog niet binnen. Zorg en Zekerheid Leiden hoopt dat dit niet al te lang op zich laat wachten, want volgende week zaterdag speelt de Leidse formatie in Groningen voor de SuperCup.

Felder maakt vanavond in de oefenwedstrijd tegen Kangoeroes Basket Willebroek zijn debuut in de Vijf Meihal. De wedstrijd begint om 20.00 uur.