Nieuwsbericht

Dinsdagwedstrijd tegen Limburg United gaat niet door

15 september 2014

Zorg en Zekerheid Leiden zou volgens het oefenprogramma morgenavond (dinsdag 16 september) in de Vijf Meihal uitkomen tegen Limburg United, de ploeg van Seamus Boxley. Deze wedstrijd is komen te vervallen.

Doordat William Felder en Dylon Cormier nog geen tewerkstellingsvergunning hebben gekregen, mogen zij in dit soort wedstrijden niet in actie komen. Als gevolg hiervan wordt de fysieke belasting voor de andere spelers te groot en dat vergroot het risico op blessures. Bovendien hebben Mohamed Kherrazi, Jeroen van der List, Roigier Jansen en Worthy de Jong, die terugkomen van blessures of de hele zomer met Oranje op pad zijn geweest, behoefte aan wat meer rust. Daarom is besloten om de wedstrijd tegen Limburg United uit het schema te halen.

De geplande oefenwedstrijden van donderdag (om 20.00 uur in de Vijf Meihal tegen Kangoeroes Basket Willebroek), zaterdag (om 20.00 uur in de Vijf Meihal tegen Leuven) en zondag op de Open Dag (om 16.30 uur tegen Landstede Basketbal) gaan wel gewoon door.