Nieuwsbericht

Gratis toegang eerste oefenpot in Leiden

9 september 2014

Komende zondag speelt Zorg en Zekerheid Leiden de eerste oefenwedstrijd in eigen huis. Om 19.30 uur wordt er gespeeld tegen Challenge Sports Rotterdam. De toegang tot deze wedstrijd is gratis!

Zorg en Zekerheid Leiden opent de oefencampagne op woensdag 10 september met een uitwedstrijd in Willebroek. Tegenstander is Kangoeroes Basket Willebroek dat afgelopen zaterdag nog van SPM Shoeters wist te winnen. Dit duel begint om 20.00 uur.

Het volgende optreden van de mannen van Eddy Casteels staat voor zondag 14 september gepland. Challenge Sports Rotterdam komt dan naar Leiden toe. Deze gratis toegankelijke wedstrijd begint om 19.30 uur. Het is nog niet bekend of de Amerikaanse krachten Will Felder en Dylon Cormier dan al mogen aantreden. Bij uitwedstrijden in België mag dat wel. Het is dus mogelijk dat beide Amerikanen woensdagavond wel in actie komen.

Volgende week dinsdag en donderdag speelt Zorg en Zekerheid Leiden nog twee oefenwedstrijden in de Vijf Meihal. Op dinsdag 16 september keert Seamus Boxley terug in zijn oude thuishaven. Boxley komt dit seizoen uit voor het Belgische Limburg United. Aanvang 20.00 uur.

Twee dagen later, donderdag 18 september, wordt er gespeeld tegen de eerste tegenstander uit de oefenreeks, Kangoeroes Basket Willebroek. Ook dit treffen begint om 20.00 uur.