Nieuwsbericht

Moovs verlengt met drie jaar

8 juli 2014

LEIDEN – Moovs, training- en adviesbureau uit Leiden, heeft zich als outstanding partner van ZZ Leiden voor een nieuwe periode van drie seizoenen aan het Leidse topbasketbal verbonden.

LEIDEN – Moovs, training- en adviesbureau uit Leiden, heeft zich als outstanding partner van ZZ Leiden voor een nieuwe periode van drie seizoenen aan het Leidse topbasketbal verbonden. ‘Winnen, energie en resultaatgerichtheid zijn onze waarden als bedrijf. Dat is ook wat ons aanspreekt in het basketball van ZZ’, vertelt directeur Edwin Boom (links op de foto bij de ondertekening van het nieuwe contract met rechts Theo Knijnenburg, bestuurslid commerciele zaken van ZZ Leiden).

Voor Moovs zijn er drie goede redenen voor het afsluiten van een nieuwe partnerovereenkomst met Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. ‘Allereerst zijn er de sportieve prestaties van de afgelopen jaren. Die zijn erg mooi. Verder spreken ons de ambities van ZZ Leiden erg aan: een andere coach met meer nadruk op de jeugd en talentontwikkeling’, vertelt Boom.

Verandermanagement en leiderschap

Zijn bedrijf Moovs helpt, traint en adviseert grote bedrijven (zoals Ahold, Bijenkorf, Action) bij talentontwikkeling, verandermanagement, teamontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. ‘Ik zie dat ZZ de volgende stap zet naar verdere professionalisering als club.’ ‘Als derde reden komt er dan nog bij dat wij baat hebben bij de businessclub van ZZ Leiden. We hebben door de businessclub nieuwe contacten gelegd, nieuwe opdrachten gekregen en met sommige businessclubpartners zijn we tot samenwerking gekomen’, aldus Boom.

Vergelijking training en coaching in sport en bij bedrijven

Training en coaching op het terrein van service (dienstverlening), sales en leiderschap met name in de retailbranche is het belangrijkste werkterrein van Moovs. Het verbaast niet dat de link naar topsport en topbasketball snel wordt gemaakt. Boom: ‘Ik ben altijd erg gecharmeerd van de sport als metafoor. Als wij grote kickoffbijeenkomsten houden, ontbreekt de sport zelden. De focus op resultaat, het benutten van talenten en de teamontwikkeling in de sport speelt ook bij bedrijven die resultaten willen behalen. Sport is daarom een mooie metafoor. Winnen, energie en resultaatgerichtheid zijn ook onze waarden als bedrijf. Dat is wat ons ook aanspreekt in het basketbal van ZZ.’

Meer informatie over Moovs: www.moovs.nl 071-5191975