Nieuwsbericht

e-Vision en ZZ Leiden verlengen partnerschap

20 juni 2014

LEIDERDORP - e-Vision verlengt het partnerschap met ZZ Leiden met drie jaar. Het succesvolle internetbedrijf uit Leiderdorp verzorgt de nieuwe site van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball en komt binnenkort met een app voor de fans en de businessclub. "Bij ZZ Leiden vinden wij terug wat ons bedrijf zo goed maakt. De passie en de topsportmentaliteit in de Vijf Meihal, de gezonde zakelijke kant buiten het speelveld", zegt directeur Kees Schouten van e-Vision.

Nieuwe apps voor de club

Voor ZZ Leiden heeft e-Vision het komende seizoen al een aantal innovaties klaar staan. Naast de website komt er een app voor de club in de stores, die niet alleen de fan aanspreekt, maar die ook aanvullende functies biedt voor de businessclub. Eerder was het Leiderdorpse IT-bedrijf al de aanjager van het speeddaten voor de businessclub. Projectmanager Marije de Jager van e-Vision blijft zich inzetten voor de eventcommissie van ZZ Leiden.

Online zaken doen

e-Vision is al 17 jaar een expert voor online zakendoen en informatievoorziening. e-Vision biedt gebruikers van sites en apps beleving en gemak. Het bedrijf helpt om ideeën om te zetten naar een online succesverhaal. Tot het klantenbestand behoren onder andere gerenommeerde instituten als het Wereld Natuur Fonds, het Trimbos Instituut en de Vogelbescherming, maar ook vele MKB-ers vinden bij e-Vision de juiste invulling van hun online communicatie.

Meer informatie over e-Vision: www.e-Vision.nl 071-7503210 info@e-Vision.nl