Nieuwsbericht

Van Arkel Incasso verlengt sponsorcontract met 3 seizoenen

30 april 2014

LEIDEN – Van Arkel Incasso heeft zijn sponsorcontract met Zorg en Zekerheid Basketball Leiden met 3 seizoenen verlengd.

LEIDEN – Van Arkel Incasso heeft zijn sponsorcontract met Zorg en Zekerheid Basketball Leiden met 3 seizoenen verlengd. "We willen ZZ Leiden graag verder helpen", zegt Jan Hutten, algemeen directeur van Van Arkel Incasso.

Van Arkel Incasso, dat zijn hoofdkantoor heeft aan de Pompoenweg in Leiden, was er bij de herstart van het Leidse profbasketbal in 2006 al bij. De outstanding partner platinum komt met het nieuwe contract op 11 sponsorjaren, en hoort daarmee tot de trouwe, harde kern van de grote sponsors in de businessclub van Zorg en Zekerheid Leiden. "Natuurlijk kijken wij ook kritisch naar wat het ons oplevert, maar Van Arkel is een bedrijf dat naar de lange termijn kijkt. En dat zal ook zo blijven", aldus Hutten.

Sportminded, betrokkenheid en passie
De Leidse dienstverlener, die overal in en buiten de Randstad actief is, staat voor waardevol incasseren met dienstverlening gericht op efficiënte uitvoering en maximaal resultaat voor haar opdrachtgevers. Met het nieuwe sponsorcontract wil Van Arkel Incasso Zorg en Zekerheid Leiden Basketball weer een stapje verder brengen. "Wij zijn sportminded. Wij vinden dat Zorg en Zekerheid Leiden goed bezig is. Wij willen ze helpen naar een hoger niveau. Absoluut!" Betrokkenheid en passie zijn daarbij belangrijke elementen. "Wij zijn altijd een liefhebber van basketball. Een avondje-ZZ Leiden is een leuk avondje uit. We krijgen altijd een goede respons van onze relaties. Zij vinden het erg leuk om een avondje-ZZ mee te maken. En dat is dus voor ons ook erg leuk", vertelt de algemeen directeur van Van Arkel Incasso.

Van Arkel Incasso behoort tot de sponsoren van het eerste uur die de herstart van professioneel en eredivisietopbasketball in Leiden in deze eeuw mogelijk maakten. Van Arkel Incasso, outstanding partner platinumsponsor, begint komend seizoen aan zijn 9e seizoen als sponsor van ZZ Leiden Basketball.