Nieuwsbericht

HWS Verhuur verlengt sponsorcontract met drie seizoenen

23 april 2014

LEIDEN – HWS Verhuur heeft een nieuw driejarig sponsorcontract gesloten met Zorg en Zekerheid Leiden Basketball.

HWS Verhuur, sponsor van het eerste uur, tilt met het nieuwe sponsorcontract het totaal aantal sponsorjaren van acht naar elf. "Wij zijn voor continuïteit en met het nieuwe contract willen wij een bijdrage leveren aan de verdere waarborging en uitbouw van de club", aldus HWS Verhuur-directeur-eigenaar Toby van de Kooij.

Zorg en Zekerheid Leiden is voor Van de Kooij een fantastisch avondje uit. Het nieuwe sponsorcontract onderstreept voor HWS ook de positieve sfeer rondom de basketballwedstrijden van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. "Het is anderhalf uur sport en entertainment", aldus de andere directeur-eigenaar van HWS Verhuur, Paul van Boven. "Je wordt bij basketball nooit teleurgesteld. Je zit er middenin. Je kunt het intens meebeleven", vult Van de Kooij aan.

HWS Verhuur behoort tot de sponsoren van het eerste uur die de herstart van professioneel en eredivisietopbasketball in Leiden in deze eeuw mogelijk maakten. HWS Verhuur, outstanding partner goldsponsor, begint komend seizoen aan zijn negende seizoen als sponsor van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball.

Bij de foto in de hal van HWS Verhuur, met op de achtergrond de herinnering aan de historische landstitel die Zorg en Zekerheid Leiden haalde ten koste van Groningen: Theo Knijnenburg (bestuurslid commerciële zaken ZZ Leiden Basketball), Paul van Boven (directeur-mede-eigenaar HWS Verhuur), Toby van de Kooij (directeur-mede-eigenaar HWS Verhuur) en Marcel Verburg (voorzitter ZZ Leiden Basketball).