Nieuwsbericht

Schrijf je in voor 3-on-3 toernooi op 13 april!

29 maart 2014

Het populaire 3-on-3 toernooi vindt dit jaar plaats op zondag 13 april. Uiteraard fungeert de Vijf Meihal, de thuishaven van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball, als plaats van handeling. De inschrijving is reeds geopend, dus zorg dat je jouw team snel aanmeldt. En wie weet is jouw team straks een van de winnaars voor een geheel verzorgd VIP-arrangement voor de eerstvolgende thuiswedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball.

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball organiseert samen met hoofdsponsor Zorg en Zekerheid hét toernooi voor amateurverenigingen uit de regio. Deelname staat open voor basketballers uit de leeftijdsklassen U16, U18 en senioren, zowel dames als heren. In drietallen spelen zij in de Leidse Vijf Meihal wedstrijden van 10 minuten. De winnaars van elke leeftijdsgroep ontvangen, naast de eeuwige roem, een geheel verzorgd VIP-arrangement voor de eerstvolgende wedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball.

Aanwezigheid eredivisiespelers

Tussen de wedstrijden door zijn ook spelers van het eredivisieteam van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball aanwezig om de basketballers te voorzien van de nodige tips en tricks. Uiteraard zijn handtekeningen en foto's van iedere speler verkrijgbaar.

Inschrijving

Deelname aan het toernooi is gratis. Klik op onderstaande links om in te schrijven voor dit spectaculaire toernooi. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Programma 13 april

11.00 - 13.00 uur: U16 toernooi 

13.30 - 15.30 uur: U18 toernooi 

16.00 - 18.00 uur: Senioren toernooi 

 

Links voor inschrijving: 

http://www.zorgenzekerheid.nl/Consumenten/Activiteitenkalender/Activiteit/13-april-Zorg-en-Zekerheid-3on3-Toernooi.htm

http://www.zorgenzekerheid.nl/Consumenten/Samen-Actief/Basketball/Inschrijven-Zorg-en-Zekerheid-Tournament.htm