Nieuwsbericht

Aris-ZZ Leiden live op PodiumTV

18 maart 2014

Zorg en Zekerheid Leiden gaat morgen (woensdag 19 maart) op bezoek bij Aris Leeuwarden. Twee weken geleden speelden beide ploegen nog gelijk in het Kalverdijkje, vorige week schakelde Zorg en Zekerheid Leiden de Friezen uit in de beker.

Vorig seizoen waren beide ploegen finalisten in de strijd om het landskampioenschap, met Zorg en Zekerheid Leiden als overtuigende winnaar. Beide ploegen troffen elkaar dit seizoen al drie keer in competitieverband. In alle ontmoetingen kwam Zorg en Zekerheid Leiden als winnaar uit de bus, al ging dat niet altijd even makkelijk. Voor eigen publiek is Aris in het sfeervolle Kalverdijkje tot grote prestaties in staat, zo ondervond koploper Groningen eerder dit seizoen. Zorg en Zekerheid Leiden is gewaarschuwd om de zesde wedstrijd van dit seizoen met de Friezen niet te licht op te vatten.

PodiumTV zendt de wedstrijd, die om 20.00 uur begint, live uit via het kabelnetwerk in Noord-Nederland en via internet.

Sinds 5 maart is PodiumTV gestart als nieuwe televisiezender met het uitzenden op de kabel en via internet. Via het kabelnetwerk van ZIGGO en UPC is dit nieuwe medium te zien in geheel Noord-Nederland; Friesland, Groningen, Drenthe en een groot deel van Overijssel. Via de livestream op www.podium.tv kan iedereen, waar ter wereld ook meekijken.

PodiumTV is te zien op de kabel: Digitaal kanaal 39 (ZIGGO) en 35 (UPC) en via internet te volgen: www.podium.tv