Nieuwsbericht

Boxley aanwezig bij bekerwedstrijd

10 maart 2014

Vorige week trainde hij al mee, afgelopen zondag zat hij op de tribune: Seamus Boxley is tijdelijk terug in Nederland en gebruikt zijn vakantie niet alleen om even in shape te komen bij Zorg en Zekerheid Leiden, hij steunt zijn oude ploeg nog steeds uit alle macht. Ook woensdag is Boxley weer van de partij als Zorg en Zekerheid Leiden het voor de beker opneemt tegen Aris Leeuwarden.

Na afloop van de belangrijke winst op Landstede Basketbal was Boxley, die van 2008 tot en met 2012 vier seizoenen lang de kleuren van Zorg en Zekerheid Leiden verdedigde en die misschien wel ‘Mister ZZ’ genoemd mag worden, op het veld te vinden om zijn oude teamgenoten en nieuwe trainingskameraden te feliciteren.

Boxley was in de gelegenheid om vakantie te nemen nu de competitie in de Oekraïne tijdelijk stil ligt vanwege de onrustige situatie met Rusland. Boxley zal zich binnenkort wel weer moeten melden bij zijn werkgever Hoverla, al weet niemand wanneer de competitie weer hervat kan worden. Eén ding is zeker: woensdag is Boxley een van de toeschouwers op de tribune in de Vijf Meihal die hoopt dat Zorg en Zekerheid Leiden zich ten koste van Aris Leeuwarden voor de bekerfinale plaatst. Een mooi moment om nog een keer eer te betonen aan een van de grootste spelers die ooit voor Zorg en Zekerheid Leiden heeft gespeeld.