Nieuwsbericht

Zorg en Zekerheid Leiden steunt The Rollers

25 februari 2014

Op 22 februari werkten The Rollers hun toernooidag in de eigen Vijf Meihal af. In deze competitie wordt namelijk gewerkt met toernooidagen. Elk team verzorgt zo’n speeldag waarop alle ploegen dan twee keer in actie kwamen. Dat scheelt de teams in reistijd. The Rollers kozen uiteraard voor de Vijf Meihal. Verdeeld over twee speelvelden waren er vier rondes.

Ook dit keer bleven The Rollers ongeslagen. Dat was wellicht te danken aan de steun die de selectiespelers van Zorg en Zekerheid Leiden tijdens de eerste wedstrijd gaven. Of was het de erehaag van hun helden die The Rollers vleugels gaven? In elk geval bleef het Leidse team weer ongeslagen.

Natuurlijk stapten de heren van Zorg en Zekerheid Leiden zelf ook in een rolstoel om te ervaren hoe dat nou is. Ze deden ook mee aan de warming-up. Burdie draaide ook even een rondje mee, op schoot bij Mohamed Kherrazi die zich uiteraard in een rolstoel voortbewoog.

Marja van Tilburg-de Lange zette beide teams samen op de foto. Marja heeft nog veel meer foto’s gemaakt van deze bijzondere dag. Deze zijn op Facebook terug te vinden.