Nieuwsbericht

Selectie ZZ Leiden komt The Rollers aanmoedigen

20 februari 2014

De voltallige selectie van Zorg en Zekerheid Leiden is zaterdag 22 februari van de partij bij de eerste thuiswedstrijd van The Rollers in de Vijf Meihal. De spelers van het eerste zijn om twaalf uur aanwezig voor de feestelijke aankondiging van de teams. Daarna zullen de spelers als supporters The Rollers aanmoedigen. Het gerucht gaat dat de spelers in de rust ook even een balletje gaan gooien. Uiteraard in een rolstoel!

De competitie voor de rolstoelbasketballers kent een iets andere opzet dan gebruikelijk. Elk team organiseert één keer een toernooidag waarop alle teams twee wedstrijden spelen. Dit heeft als voordeel dat de teams minder hoeven te reizen. Zaterdag 22 februari is de beurt aan BS Leiden. In de Vijf Meihal worden vier rondes afgewerkt, verdeeld over twee velden.

De tweede wedstrijd van The Rollers begint om 16.00 uur. Alleen is de kans groot dat de spelers van het eerste er dan niet meer zijn. The Rollers heten iedereen van harte welkom, want wat zou het toch leuk zijn om voor veel publiek én de spelers van het eerste te moeten ballen. Kom allemaal en maak vooral veel lawaai!