Nieuwsbericht

Drie spelers naar de All*Star Game

12 februari 2014

Drie spelers van Zorg en Zekerheid Leiden zijn geselecteerd voor de All*Star Game. Op 23 februari komen in Den Helder de beste buitenlanders uit tegen de beste Nederlanders. Joshua Duinker, Sean Cunningham en Worthy de Jong verdedigen de kleuren van de Nederlandse spelers in de Dutch Basketball League.

In het team van de Nederlanders komen de Leidenaren veel oud-spelers van Zorg en Zekerheid Leiden tegen, wat ook Arvin Slagter, Ross Bekkering en Aron Royé zijn aan he team van de coaches Toon van Helfteren en Sam Jones toegevoegd.

Het startende vijftal bestaat uit Leon Williams, Arvin Slagter, Ross Bekkering, Stefan Wessels en Kees Akerboom. Dit was via de publieksstemming op de site van de Basketball League al eerder vastgesteld.

De tien coaches uit de Dutch Basketball League hebben het team verder aangevuld. Naast de drie spelers van Zorg en Zekerheid Leiden en Royé maken Rogier Jansen, Jeroen van der List en Kenneth van Kempen ook deel uit van de Nederlandse ploeg.

Bij het team van de buitenlanders hadden de fans in een eerder stadium al bepaald dat Tai Wesley, Justin Stommes, La’Shard Anderson, Cashmere Wright en Jason Dourisseau het startende vijftal vormen voor het team van de coaches Ivica Skelin en Jean-Marc Jaumin. De ploeg wordt gecompleteerd door Dan Coleman, Patrick Richard, David Gonzalvez, Holden Greiner, Darius Theus, Justin Knox en Emanuel Ubilla.

De tip-off voor de wedstrijd tussen de beste buitenlanders en de beste Nederlanders uit de Dutch Basketball League vindt om 16.00 uur plaats in de Helderse Kingsdome.