Nieuwsbericht

Thuiswedstrijden ZZ Leiden live op Internet

21 januari 2014

Na het succes van de livestreams (rechtstreekse uitzending van de wedstrijden op Internet) in het vorige seizoen, lanceert Zorg en Zekerheid Leiden Basketball een nieuw initiatief. De wedstrijd tussen Zorg en Zekerheid Leiden en GasTerra Flames van zaterdag 25 januari is live op Internet te volgen via Pay-per-View. Voor $4 (ongeveer € 2,95) kunt u via www.ustream.tv/channel/zzleidenbb een kaartje voor uw thuisbioscoop aanschaffen.

Liefhebbers kunnen de beelden via Internet in HD 720 kwaliteit bekijken. De tijd en de score zijn continu in beeld. Dit is uitermate handig bij close games die zo maar in de laatste seconde beslist kunnen worden.

Om toegang te krijgen tot de livestream, gaat u naar www.ustream.tv/channel/zzleidenbb. Hier kunt u nu al een toegangscode aanschaffen voor de topper op 25 januari tussen Zorg en Zekerheid Leiden en GasTerra Flames. Voor de betaling heeft u wel een creditcard nodig. Betalen via iDeal of PayPal behoort nog niet tot de mogelijkheden.

De toegangscode biedt u tevens de mogelijkheid om de wedstrijd achteraf (‘on demand’) nog terug te kijken. Met een toegangscode kunt u via één device inloggen. Het maakt niet uit of het een computer, een tablet of een smartphone is. Als u na afloop de wedstrijd nog eens wilt terugzien maar u had ten tijde van de live uitzending nog geen toegangscode, dan kunt u alsnog een kaartje aanschaffen om de beelden te bekijken.

Zorg en Zekerheid Leiden zal de aangeboden livestream na elke uitzending evalueren. Denk aan het bijstellen van de kwaliteit, de regie, de instarts en de ‘toegangsprijs’. Ook het toevoegen van extra informatie en diensten is mogelijk.

Wanneer de uitzendingen een succes blijken te zijn, wil Zorg en Zekerheid Leiden de livestreams zo vaak als mogelijk aanbieden. Voor iedere uitzending moet u een andere toegangscode aanschaffen.

Een stap-voor-stap uitleg, hoe een Livestream-kaartje te kopen, is te vinden op www.eredivisiebasketballleiden.nl/tickets/livestream.