Nieuwsbericht

Supportersvereniging Leiden Devils heeft eigen website

7 augustus 2007

Lang gewacht, toch gekomen. Na maanden van voorbereiding is het dan toch echt zo ver, de supportersvereniging Leiden Devils heeft een eigen website: www.leidendevils.nl.

Op deze website kunt u alle informatie vinden over de supportersvereniging van Zorg en Zekerheid Leiden. Het is ook de plek waar u een inschrijfformulier kunt vinden. Print dit, vul het in en meldt u zo aan als u of jij een echte ZZ-liefhebber bent. Ook kunt u op de website zien wat er aan activiteiten gaan komen. Dus kijk nu al naar de site, maar houd hem vooral in de komende tijd in de gaten.

STEYN LUYKX EERSTE LID

Op donderdag 2 augustus 2007 is door Peter Hartkoorn, vice-voorzitter van de supportersvereniging Leiden Devils, de eerste supporterspas uitgereikt aan Steijn Luykx. De allereerste geregistreerde supporter is 10 maanden oud en trotse zoon van Martijn en Gabrielle Luykx. Steijn is niet alleen het eerste maar voorlopig ook het jongste lid. Wij hopen dat Steijn nog heel lang lid mag blijven van de Leiden Devils en velen Steijns voorbeeld zullen volgen.