Nieuwsbericht

Oefencampagne bijna rond

1 augustus 2007

Al eerder meldden we hier dat ZZ Leiden de oefencampagne voor het nieuwe seizoen begint met een toernooi in Katwijk onder de naam ZZ Leiden on Tour. Maar dat is natuurlijk lang niet alles. De ploeg gaat ondermeer voor een trainingsweekeinde naar Gent en of Leeuwarden. Hieronder het oefenprogramma voor zover nu bekend. In de rubriek Wedstrijden wordt het oefenprogramma steeds geactualiseerd.

Na het toernooi in Katwijk wordt er mogelijk op dinsdag 4 september geoefend tegen Akrides. Op vrijdag 7 september gaan we naar de mooiste stad van Vlaanderen, Gent. Op vrijdag wordt er in Aalst gespeeld tegen Okapi Aalster en op zaterdag in Gent tegen Optima Gent Dragons. Woensdag 12 september komt Initial High Five naar Leiden en een week later is Rotterdam Challengers de tegenstander (19 september) met mogelijk ertussen nog een extra wedstrijd op zondag 16 september.

Het tweede trainingsweekeinde is gepland op 21, 22 en 23 september. Net als vorig jaar is dat in Leeuwarden met op zaterdagavond 22 een wedstrijd tegen Aris Friesland en op zondagmiddag 23 een wedstrijd bij Landstede in Zwolle. Op 30 september wordt de oefencampagne afgesloten in de Vijf Meihal met een duel tegen Omniworld en een soort Open Dag. Daarover volgens nadere mededelingen.