Nieuwsbericht

Supporter van de week

17 oktober 2013

Deze keer is de supporter van de week Henri van Gerven.

DE SUPPORTER VAN DE WEEK
Wie ben je?
Henri van Gerven

Hoe ben je bij ZZ terecht gekomen?
Ik ben wat ouder zoals je misschien wel ziet en ik was al vanaf het begin supporter van Elmex en  Parker. Ik heb de “gouwe, ouwe” tijd meegemaakt met namen als Tony Parker en Arthur Collins. Toen ZZ begon laaide het vuur direct weer op en ben ik bijna bij elke thuiswedstrijd hier te vinden. Mijn hele gezin is een beetje basketballgek en mijn zwager is ook nog eens sponsor. Mijn zoon Roy houdt dus echt alles bij en hij houdt me op de hoogte van alle nieuwtjes.

Heb je een vaste plek in de hal?
Links van het aquarium op een van de bovenste rijen zit ik met een stel basketballvrienden. Vaste prik: uurtje van tevoren aanwezig, biertje, even bijkleppen en dan de wedstrijd.

Wat is je kippenvelmoment van ZZ?
Ja, wat denk je? De drie verlengingen tegen Groningen en dan in de laatste seconden winnen!

Welke speler moet er in de Hall of Fame?
Seamus Boxley; niet alleen als speler, maar vooral ook als mens. Een verschrikkelijk aardige vent, die zich ook betrokken voelde bij het wel en wee van de supporters.

Wat verwacht je van dit seizoen?
Hopen op een kampioenschap doe je altijd, maar in alle eerlijkheid zeg ik derde. (Het interview was vlak voor de heerlijke thuisoverwinning op Groningen. Misschien heeft Henri zijn verwachting inmiddels naar boven bijgesteld)

Wat verwacht je van de supportersvereniging The Devils?
Niet echt verwachtingen. Ik weet wel dat het steeds meer leeft en dat het ledenaantal steeds groeiende is. Prima!

Volg je de fansite?
Ja, ik kijk regelmatig en anders zegt mijn zoon wel dat ik dat moet doen haha.

En dan wil ik dit nog even zeggen:
Petje af voor Toon. Daar heb ik echt respect voor. Ieder jaar weet hij uit een groep individuen een team te vormen dat vecht tot de laatste snik.