Nieuwsbericht

Jason Conrad toch inzetbaar

11 oktober 2013

Tegen alle verwachtingen in kan Zorg en Zekerheid Leiden morgen in Den Helder toch een beroep doen op Jason Conrad. De Amerikaanse center heeft vrijdagmiddag weer met de selectie meegetraind en is in staat om te spelen.

Conrad belandde donderdag nog in het ziekenhuis. Er werd gevreesd voor een blindedarmontsteking, maar dat bleek niet het geval te zijn. Er was sprake van een infectie, aldus bestuurslid Rob van Hooven.

Raoul Straathof gaf vrijdagmiddag nog aan dat Conrad morgen niet zou kunnen spelen. Alleen als je in wonderen gelooft. Maar op de middagtraining was de Amerikaanse center gewoon van de partij. "Dat was tegen al mijn verwachtingen in", liet de assistent-coach vanavond weten. "Hij zag er vandaag al weer een stuk beter uit."

Het snelle herstel van Conrad komt op een goed moment. In plaats van drie contractspeleres in burger op de bank of elders, mist Zorg en Zekerheid Leiden morgen alleen Whit Holcomb-Faye, die nog herstellende is van een knieblessure, en de geschorste Mohamed Kherrazi.