Nieuwsbericht

Devils nieuwsbrief 1

2 september 2013

Per e-mail wordt aan alle Devils leden regelmatig een interessante nieuwsbrief verzonden. Lees hier alle het Devil's NieuwZZ!

 

START SEIZOEN

Begin september start het team van ZZ Leiden met de trainingen en op zaterdag 7 september is de eerste oefenwedstrijd in Harderwijk (16.00 uur) tegen Landstede Zwolle. De oefencampagne wordt op 29 september afgesloten met het duel om de supercup in de 5 Meihal tegen SPM Shoeters Den Bosch. De selectie bestaat tot nu toe uit Conrad, Duinker, Holcomb - Faye de nieuwe spelers en Averink, Kherazzi, de Jong en Cunningham die in Leiden zijn gebleven.

OPEN DAG

Er wordt hard gewerkt aan het programma voor de Open dag op zondag 22 september. Rond het middaguur begint de dag met een clinic voor ouders en kinderen die wordt gegeven door de selectie spelers van ZZ Leiden basketbal. Daarna zijn er verschillende activiteiten in en rond de 5 Meihal wordt het team voorgesteld en om 16.00 uur start de oefenwedstrijd tegen Matrixx Magixx. Op website van ZZ Leiden volgt meer informatie en wij zullen ook nog een NieuwZZ rondmailen.

ACTIVITEITEN

Busreizen, nieuwjaarsreceptie meet & greet, speler van de maand en speler van het jaar, mini van de week, voorstellen spelers, spelletjes en vlaggen zijn Devils activiteiten die allemaal terugkeren komend seizoen. Daarnaast willen we nog een aantal nieuwe activiteiten introduceren, suggesties en voorstellen van Devils leden zijn altijd welkom.

CONTRIBUTIE

De contributie voor seizoen 2013/2014 a €15,00 per lid kan overgemaakt worden op rekening nummer 98.164.32.05 t.n.v. Leiden Devils o.v.v. verlenging naam en lid nummer (indien bekend).

Tijdens de Open dag 22 september kan er ook contant betaald worden bij onze stand.