Nieuwsbericht

Strijd om SuperCup in Vijf Meihal

10 september 2013

De strijd om de SuperCup vindt dit jaar plaats op zondag 29 september. Landskampioen Zorg en Zekerheid Leiden neemt het in de Vijf Meihal op tegen bekerwinnaar SPM Shoeters Den Bosch. Tijdens de eerste twee edities van de SuperCup bleek Zorg en Zekerheid Leiden telkens de sterkste formatie.

De eerste editie vond in 2011 in Utrecht plaats. De toenmalige landskampioen Zorg en Zekerheid Leiden versloeg bekerwinnaar GasTerra Flames met 66-60. Een jaar later vormde De Maaspoort het decor voor de SuperCup. Opnieuw wist Zorg en Zekerheid Leiden de cup naar de Sleutelstad te halen. Landskampioen EiffelTowers werd met 57-67 verslagen.

Rond de SuperCup is een heel programma samengesteld. Om 12.00 uur neemt de U20-formatie van Zorg en Zekerheid Leiden het op tegen de U20 van SPM Shoeters. De hal gaat al om 11.00 uur open. Een mooie gelegenheid om eens te kijken wie er nu in de U20 spelen, want voor hetzelfde geld haakt een van deze spelers binnen één of twee jaar wel aan bij het eerste team, zoals dit jaar ook het geval is met vijf jeugdige spelers. Tussen 13.00 en 14.30 uur is het mogelijk om in de zaal op de foto te gaan met de SuperCup, maar de echte supporters van Zorg en Zekerheid.Leiden doen dat natuurlijk al een week eerder op de Open Dag.


Vanaf 15.00 uur gaan beide grootmachten de strijd met elkaar aan. Gaan Zorg en Zekerheid Leiden en de coaches Toon van Helfteren en Raoul Straathof voor de hattrick of steekt SPM Shoeters daar een stokje voor? We hopen natuurlijk op een lekkere volle bak die als één man achter Leiden gaat staan. Direct na afloop van de wedstrijd vindt de prijsuitreiking plaats.

Toegangsprijzen
Volwassenen             € 15,00
Jeugd t/m 17 jaar      €   7,50
VIP arrangement        € 29,50 (dit is incl. toegang tot de Business Lounge - open vanaf 13.00 uur -, gebruik lunchbuffet en gereserveerde zitplaats op de hoofdtribune)

Kaarten voor de SuperCup zijn online te verkrijgen. Ga hiervoor naar het kopje 'tickets' en vervolgens 'online tickets' op deze site. Daar kunt u uw kaarten voor de SuperCuo bestellen. Wilt u nog een seizoenkaart bestellen, dan kunt u ook daar terecht.