Nieuwsbericht

Eerste oefenwedstrijd in eigen huis

4 september 2013

Zorg en Zekerheid Leiden komt op woensdag 11 september voor het eerst in actie in de Vijf Meihal. De regerend landskampioen neemt het om 20.00 uur op tegen Leuven Bears uit België.

Na anderhalve week trainen en een oefenwedstrijd in Harderwijk tegen Landstede Basketbal krijgen de Leidse fans op woensdag 11 september een eerste kans om het nieuwe team van Zorg en Zekerheid Leiden in de vertrouwde Vijf Meihal aan het werk te zien. Wie is er nu niet benieuwd om te zien hoe goed de nieuwe spelers Josh Duinker, Jason Conrad en Whit Holcomb-Faye in de eigen Vijf Meihal uit de voeten kunnen? En wie weet drukt een van de jeugdspelers zijn neus nadrukkelijk aan het venster?

De toegang tot dit oefenduel (aanvang 20.00 uur) tegen de Belgische topploeg bedraagt vijf euro. Maar nog voordeliger is het om nu een seizoenkaart aan te schaffen. Seizoenkaarthouders hebben namelijk gratis toegang tot alle oefenwedstrijden. Regel het nu! Met een kopie van uw e-ticket kunt u dan woensdag al gratis naar binnen.