Nieuwsbericht

Kleur de Vijf Meihal oranje!

11 augustus 2013

Het Nederlands team presteert tot op heden boven verwachting. Zeges op Estland in Den Bosch (74-71) en op Portugal in Sines (59-57) maken Oranje, ondanks de nederlaag gisteren in en tegen Estland (64-63), favoriet om de poulefase van de EK-kwalificatie te overleven.

Op 16 augustus in de Vijf Meihal in Leiden (aanvang 20.00 uur) kan plaatsing voor de halve finales (speelplaats Martiniplaza in Groningen) worden afgedwongen door te winnen van Portugal. Om Nederland het laatste zetje in de rug te geven, is er niets beters denkbaar dan een bomvolle en kolkende Vijf Meihal in Leiden.
Supporters van Oranje worden daarom niet alleen opgeroepen kaartjes voor de wedstrijd te kopen, maar ook om zo Oranje mogelijk de tribunes in Leiden te beklimmen. Een Oranje zee van enthousiasme zal het Nederlands team en het Nederlands basketball ongetwijfeld een kick bezorgen!
Voor de meest fraai uitgedoste Oranje-supporter is een prijs beschikbaar. Hij of zij met de beste Oranje-uitdossing wint een originele Spalding-bal met de handtekeningen van alle spelers van het Nederlands team!