Nieuwsbericht

Open Dag ZZ Leiden 22 september!

15 juli 2013

Wie alle handtekeningen van de spelers van  Zorg en Zekerheid Leiden Basketbal voor de competitie wil verzamelen, noteert de Open Dag in zijn agenda.

De traditionele ontmoeting van spelers, fans en supporters van ZZ Leiden vindt plaats op zondag 22 september. Dat is precies 1 week voor de officiële start van het seizoen, de strijd om de Super Cup tussen ZZ Leiden en Den Bosch.

De Open Dag wordt ook deze keer een feest van ontmoeting van de basketbaltoppers van ZZ Leiden, de supporters van de Leiden Devils en van iedereen die fan is van ZZ. De Open Dag bestaat uit leuke activiteiten zoals een basketbalclinic voor ouders en kinderen. Alle spelers die de landstitel gaan verdedigen en de kleuren van ZZ Leiden in Europa gaan
uitdragen, worden voorgesteld. De onmisbare handtekeningensessie is er natuurlijk ook. Verder zal er veel muziek en beeld zijn om er samen een mooie Lay-Up van het nieuwe basketbalseizoen van te maken.

De deuren van de Vijf Meihal voor de Open Dag van ZZ Leiden op zondag 22 september gaan om 10 uur open. De Open Dag wordt afgesloten met een wedstrijd van het eerste team, die om 16 uur begint.

Noteer: zondag 22 september!