Nieuwsbericht

Prachtig kampioensfeestje

25 mei 2013

LEIDEN - Honderden fans zongen de mannen van Zorg en Zekerheid Leiden gisteravond toe bij het kampioensfeest in de Vijf Meihal.

Nadat de kampioenen zelf spectaculair waren onthaald door de menigte onder de tonen van Ruud Haamke, was het woord aan voorzitter Marcel Verburg. Hij bedankte zeer terecht de grote schare vrijwilligers die iedere keer weer klaar staan voor de club en voor de spelers. Nadat ook Hans van der Leek bij monde van hoofdsponsor Zorg en Zekerheid de spelers had bedankt, was de microfoon voor aanvoerder Arvin Slagter. Hij benadrukte ook het belang van iedereen die voor de club klaar staat. Sponsoren, vrijwilligers en alle fans die iedere week weer in de hal te vinden zijn. Het was dan ook een mooie geste van de club dat alle vrijwilligers naar voren mochten komen om eveneens een medaille in ontvangst te nemen. 

Nadat ook Toon van Helfteren als hoofdcoach nog de microfoon even tot zich had genomen, was het tijd voor een grappig intermezzo, waarbij een aantal oude helden op het scherm te zien en te horen waren. Bubba Walther, nog altijd hartstochtelijk fan van Leiden, David Chiotti, Seamus Boxley en Monta McGhee richtten een woord van felicitatie aan de mannen, die dat zichtbaar erg konden waarderen. 

En zo kwam een einde aan een fantastisch seizoen met ups en downs. Dat de ploeg met de grootste wil en de juiste instelling uiteindelijk altijd boven komt drijven, bleek wel na een geweldige eindsprint en Zorg en Zekerheid Leiden is voor de tweede keer in drie jaar kampioen van Nederland! We zien iedereen graag zondag nog één keer, om de kampioenen te huldigen op het Stadhuisplein, om 12.45 uur precies!