Nieuwsbericht

'Als het tegen Den Bosch kan…'

15 mei 2013

LEIDEN/LEEUWARDEN, 15 mei 2013 - Bij Unibet hebben we vaak een notering op een speler of een team. Hieruit blijkt wie de favoriet en de underdog is. Vaak wint de favoriet, maar zeker niet altijd. Zo wonnen AZ en Wigan beiden tegen de verwachting in, de voetbalbeker.

Aris Leeuwarden flikte het al in de halve finales, trekken ze het momentum door? Unibet verwacht winst voor Leiden en past daar de notering op aan. Ga je toch voor een stunt van Aris Leeuwarden? Dan betaalt de bookmaker 5,5 keer je inzet uit. Denk je dat dit een wedstrijd wordt met veel punten? Bij meer dan 148 punten en een even aantal als eindscore, levert 25 euro inzet je € 88,25 op.
Onder de spelers, coaches en het personeel van de overige acht teams is geënquêteerd, waaruit blijkt dat ook onder hen Leiden de grote favoriet is. Ongeveer 81% van hen verwacht dat Leiden de play-offs wint. Als einduitslag wordt het meest 2-4 in het voordeel van Leiden voorspeld. Al geeft de analyse van Max van Schaik, power forward bij Den Helder Kings, de ploeg uit Leeuwarden weer wat hoop. Max omschreef Leeuwarden als een ploeg, die periodes kent met enorme streaks, een team dat een zeer hoog niveau haalt als het "aan" is. Echter valt op dat Leeuwarden maar moeilijk uit tegenvallende fasen in de wedstrijd komt. Het wordt dus spannend volgens hem of de vechtersploeg uit Leiden de streaks van Leeuwarden overleeft en zich weer tot kampioen van Nederland mag kronen.

LIVE
De eerste wedstrijd in de finaleserie tussen Zorg en Zekerheid Leiden en Aris Leeuwarden is live te volgen via New Livestream. Klik HIER voor de beelden.