Nieuwsbericht

3-on-3 Tournament

27 april 2013

Op zondag 12 mei organiseeert Zorg en Zekerheid samen met Zorg en Zekerheid Leiden Basketball weer het 3-on-3 tournament voor amateurverenigingen uit de regio.
Op het homecourt in de Vijf Meihal nemen basketballers (zowel mannen als vrouwen) in de leeftijdsgroepen U16, U18 en senioren deel aan dit toernooi. De winnaars van elke leeftijdsgroep ontvangen een geheel verzorgd VIP arrangement voor de eerstvolgende wedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball.

Tussen de wedstrijden door zijn ook spelers van het eredivisieteam van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball aanwezig om de basketballers te voorzien van de nodige tips en tricks. Uiteraard zijn handtekeningen en foto's van iedere speler verkrijgbaar.

Inschrijven voor het toernooi is gratis. Ga naar www.zorgenzekerheid.nl/tournament om deel te nemen aan dit toernooi. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Programma: 11.00 uur - Aanvang U16 en U18 Toernooi; 16.00 uur - Aanvang Senioren Toernooi, incl. U18; 18.30 uur    Einde Senioren Toernooi