Nieuwsbericht

Klaar voor de 'sweep'

22 april 2013

Zorg en Zekerheid Leiden staat op het punt om voor de derde keer in de geschiedenis voor Matrixx Magixx de deur voor het seizoen in het slot te gooien. In 2010 gebeurde dat in de kwartfinales (2-0) en in 2011 in de halve finales (3-1). Nu is het 2-0 en dus kunnen dinsdagavond (20:00 uur), naar goed Amerikaans gebruik, de bezems uit de kast worden gehaald om de 'sweep' compleet te maken.
Het was, zowel vorige week in Leiden als zaterdag in Wijchen, niet heel overtuigend, maar wel gedegen. ZZ Leiden kwam in beide wedstrijden niet in problemen en won twee keer met een verschil van elf punten. Dat lijkt binnen de perken, maar het verloop van beide duels gaf een veel sterker ZZ Leiden te zien.

De ploeg zal ervan doordrongen zijn dat het de komende weken beter moet, wanneer GasTerra Flames en mogelijk EiffelTowers de tegenstander is. Om de vereiste vorm te bereiken zal er ook tegen Magixx met overtuiging en volle overgave gespeeld gaan worden. Vooral aanvallend staan de spelers klaar om het trouwe publiek een lekkere wedstrijd voor te schotelen en te laten zien, dat Zorg en Zekerheid Leiden niet alleen staat voor uitstekend verdedigen.

Mohamed Kherrazi bekijkt - evenals zijn 'partner in crime' Marcel Aarts van Matrixx Magixx - ook deze wedstrijd vanaf de kant in burger. Beiden zijn (zwaar) geschorst voor hun 'innige omhelzing' in wedstrijd 1.

De rest van het team staat in de startblokken voor een lekkere wedstrijd, 'normaal gesproken' de laatste in de serie van maximaal vijf. Mooie accommodatie hoor, daar in Wijchen, maar die hebben we nu wel gezien…

'Gewoon' wedstrijd drie winnen en dan een kleine week ter voorbereiding op de eerste clash met GasTerra Flames, op 1 mei in uw theater.