Nieuwsbericht

Supercup is niet te missen

29 september 2012

DEN BOSCH - Natuurlijk is het het allerleukst als je er gewoon bij bent, zondagmiddag in Den Bosch bij de Supercup. Er zal in de Maaspoort een behoorlijk contingent Leidenaars zijn, dat hopelijk een vervroegde 3 Oktober kan gaan vieren. Uiteraard is het grote doel van de ploeg het toch al aardig met zilver 'beslagen' kantoor van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball nog voller te zetten met zo'n tweede monsterbeker.

Je kunt van het Nederlandse basketball zeggen en denken wat je wil, maar niet dat de Supercup geen echte SUPERCUP is. Bijna een meter hoog en qua inhoud ruim voldoende om je voeten er in te kunnen wassen. De ploeg is er klaar voor, ook al is de voorbereiding niet ideaal geweest. Afgaande op de laatste trainingen is iedereen (ook Ross Bekkering) fit en scherp om het eerste succes binnen te halen.

Wie er niet bij kan zijn in de Maaspoort hoeft de wedstrijd niet te missen. De NOS heeft toegezegd het duel live uit te gaan zenden. Zorg ervoor dat je wat eerder voor je flatscreen zit, want de NOS heeft vrijdag interview opgenomen met Toon van Helfteren, Tony Gallo, Raoul Korner en Andre Young voor een inleidende reportage. Niet in de buurt van de televisie? Geen ramp. Via het internet is de wedstrijd te volgen op het lokale radiostation Sleutelstad FM. De reportage van Rolf Marselis is te volgen via http://www.sleutelstad.nl/player

Via de site van de Dutch Basketball League (www.basketballleague.nl) en normaal gesproken ook via www.nos.nl (sport) zijn livestreams te zien van EiffelTowers Den Bosch tegen Zorg en Zekerheid Leiden.