Nieuwsbericht

Officiële kennismaking

20 september 2012

Op zaterdag 22 september wordt het nieuwe team van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball officieel voorgesteld aan het Leidse publiek. Vanaf 18.00 uur zijn de supporters welkom. Om 20.30 uur begint de aansluitende gratis te bezoeken oefenwedstrijd tegen Antwerp Port of Giants.
De dag begint al om 16.00 uur, als de U20 van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball het opneemt tegen de leeftijdsgenoten van onder 20 uit Groningen in een voorwedstrijd.

Vanaf 18.00 uur opent voorzitter Marcel Verburg met een korte speech, waarna de mannen op spectaculaire wijze worden aangekondigd door huisspeaker Martin Hooymans. Hierna hebben de fans de mogelijkheid om een handtekening te scoren van hun nieuwe helden of snel even een foto te schieten met de persoonlijke favoriet. Ook zijn er stands aanwezig in de zaal van onder andere de Leiden Devils.

Hierna gaan de spelers in voorbereiding op de aansluitende oefenwedstrijd die vanaf 20.30 uur te zien is, tegen Port of Antwerp Giants.

Kom dus ook aanstaande zaterdag naar de hal, maak kennis met het nieuwe team van Zorg en Zekerheid Leiden en geef de nieuwe aanwinsten Mike Schachtner, Tony Gallo en de teruggekeerde Ross Bekkering en Kasper Averink een warm welkom om niet snel te vergeten.