Nieuwsbericht

Alles over de play-offs

15 april 2007

MET DE BUS MEE NAAR DEN BOSCH
Om met zoveel mogelijk Leidenaars naar Den Bosch af te reizen en onze ploeg in de strijd tegen de landskampioen te steunen, huurt de organisatie bussen. Lees hieronder verder...

VOORVERKOOP START DINSDAGOCHTEND
De kaartjes voor de wedstrijd van donderdag tegen Eiffel Towers kosten 10 euro voor volwassenen en 7 euro voor jeugd tot 13 jaar (geen kortingen).
De voorverkoop start bij de drie bekende adressen dinsdagochtend 17 april.  Personen kunnen slechts 4 kaartjes per persoon kopen. Lees hieronder verder...

SEIZOENKAARTHOUDERS GRATIS
Omdat zij de eersten waren die geloofden in ZZ Leiden, is de thuiswedstrijd tegen Den Bosch gratis voor de seizoenkaarthouders. Lees hieronder meer...

MET DE BUS MEE NAAR DEN BOSCH
Om met zoveel mogelijk Leidenaars naar Den Bosch af te reizen en onze ploeg in de strijd tegen de landskampioen te steunen, huurt de organisatie bussen.

De kosten bedragen 25 euro voor volwassenen en 20 euro voor jeugd tot 14 jaar (busreis en gegarandeerd toegangsbewijs). Vervolgens moet er betaald worden bij Dick van Paridon aan de Aaltje Noorderwierlaan. Pas na betaling kun je op een plaats in de bus en een toegangskaartje rekenen.

Opgeven kan uitsluitend via een e-mail. Klik hier.

De vertrektijd is precies 17.00 uur vanaf de 5 Meihal. Verzamelen om 16.45 uur met een goed Leids gevoel en zomers humeur.

VOORVERKOOP START DINSDAGOCHTEND
De kaartjes voor de wedstrijd van donderdag tegen Eiffel Towers kosten 10 euro voor volwassenen en 7 euro (geen kortingen) voor jeugd tot 13 jaar.
De voorverkoop bij de drie bekende adressen start dinsdagochtend 17 april. Personen kunnen slechts 4 kaartjes per persoon kopen.

De voorverkoopadressen zijn:
Dick van Paridon Hair, Aaltje Noorderwierlaan 52, Leiden
Fa. Verboon, Da Costastraat 2, Leiden
Zorg en Zekerheid, Korevaarstraat 2, Leiden

SEIZOENKAARTHOUDERS
De seizoenkaarthouders waren de eersten die geloofden in het succes van ZZ Leiden en investeerden al vroeg in een seizoenkaart. Het bestuur wil deze echte supporters belonen door hen in de thuiswedstrijden van de play-offs gratis toegang te verschaffen. Zij kunnen hun gratis kaartje ophalen bij Dick van Paridon Hair aan de Aaltje Noorderwierlaan in Leiden.