Nieuwsbericht

Game 5 op tv en radio

25 mei 2012

LEIDEN - Voor de vijfde wedstrijd in de finaleserie tussen Zorg en Zekerheid Leiden en EiffelTowers Den Bosch zal de Vijf Meihal zondagmiddag ongetwijfeld zijn uitverkocht. Televisie en radio zijn het altenatief voor degenen, die geen kaartje hebben.

Zeker is dat de camera's van de NOS in de hal zullen staan. Studio Sport zal live delen van de wedstrijd brengen in afwisseling met andere sporten, want het is een drukke eerste pinksterdag met naast het basketball ook atletiek (FBK Games, remember game 7...), de Giro d'Italia, Roland Garros, het EK turnen en het EK synchroonzwemmen.

Voor de reguliere uitzending van Studio Sport in de avonduren wordt in elk geval een samenvatting gemaakt. Commentator is Joop Vernooy en analyst Cees van Rootselaar.

De regionale zenders Omroep Brabant en RTV West zullen het signaal van de NOS overnemen, zodat de kans groot is, dat het basketball daar doorgaat (Ziggo digitaal respectievelijk 32 en 30) op de momenten dat de NOS gaat schakelen. Wellicht zijn er ook hier en daar live streams te vinden op internet

Ook op de radio zal de wedstrijd te volgen zijn. Langs de Lijn, Radio West en Sleutelstad FM zitten aan de rand van het veld.