Nieuwsbericht

Selectietrainingen ZZ Leiden gewijzigd!

16 april 2012

Selectietrainingen Zorg en Zekerheid Promotiedivisie, Jongens U16, U18 en U20. De selectietrainingen gaan van start. Wil je promotiedivisie heren, jongens eredivisie spelen, dan ben je welkom op de selecties.


Data selectietrainingen gewijzigd ivm Play offs u18 en u20. Zie www. BSLeiden.nl voor het nieuwste schema, ook hier kunnen nog veranderingen inkomen, let dus op de site


Eredivisie betekent 4 keer trainen per week en daarnaast 1 maal per week krachttraining. Je bent altijd aanwezig en je hebt de wil en het doorzettingsvermogen om je te ontwikkelen tot Top basketballer.
Je wordt begeleid door gediplomeerde trainers, je krijgt een programma om (gratis), je spiermassa te ontwikkelen en je wordt indien noodzakelijk snel geholpen met fysiotherapie en bij bezoek aan een sportarts. Aanmelden voor jongens eredivisie of promotiedivisie; onder vermelding van je naam, geboortedatum, huidige club en niveau bij: vanhooven@eredivisiebasketballleiden.nl 
Alle trainingen in de 5 Meihal, Boshuizerlaan in Leiden. LET OP: Het 1e team van zorg en Zekerheid Leiden is op jacht naar de landstitel, hierdoor kan de datum van 23 mei verschuiven, let op de website van ZZ Leiden voor de laatste info.

Selectietrainingen ZZ    locatie 5 Meihal