Nieuwsbericht

Dankbare gasten uit Oegstgeest

11 april 2012

BV Oegstgeest-uitje U10 en U12 naar ZZ-Leiden

Zaterdag 7 april was het weer zover: ZZ Leiden had een wedstrijd tegen Lausalec Aris Leeuwarden! Iedereen kwam met plezier en warme handen naar de Vijf Meihal, waar de wedstrijd gespeeld werd.

Na ongeveer een half uur wachten in de kou, waren die warme handen er niet meer. Wij mochten wel alvast naar binnen, door de achteringang.
Een aardige mevrouw vertelde ons van alles en nog wat over ZZ Leiden, en liet ons onze prachtige plaatsen zien, vlak achter de basket. Onze ZZ-ers konden we zo goed zien tijdens de warming-up.
Ook kregen we allemaal een mooi tijdschrift over ZZ Leiden. Na een uurtje wachten op de tribune, en kijken naar de spelers van ZZ, kon de wedstrijd beginnen.
De eerste helft hadden we geluk. We konden met gemak de ZZ-spelers driepunters en dunks zien scoren. De kinderen vonden het (net zoals de ouders die erbij waren, erg fanatiek) heel erg leuk!
Toen begon de tweede helft. Leeuwarden werd wel steeds beter... Iedereen was blij met de afloop van de wedstrijd. De eindstand werd namelijk 81-71 voor Leiden!!
Na de wedstrijd konden alle teams van BVO nog op de foto met de bezwete ZZ Leiden-spelers. Daarna, was het handtekeningtijd!
Iedereen kon, als hij pen en papier bij zich had, een handtekening vragen aan de spelers. Veel kinderen deden dat, en de spelers zelf vonden het ook wel leuk. Toen alle spelers naar de kleedkamer waren, gingen ook de meeste fans weg. Wat was dit een mooie wedstrijd!

We willen ZZ Leiden bedanken voor de leuke avond en de mooie zitplaatsen! De sfeer was geweldig! We komen zeker nog een keer terug!

Geschreven door Gabrielle Haas, BVO U12-1